Travelbags - groot assortiment koffers en tassen

Travelbags-grootassortimentkoffersentassen

Travelbags.nl is een van de grootste online aanbieders van tassen en koffers in Nederland. Met haar ruime assortiment is hier voor iedereen de perfecte koffer of tas te vinden. Van trolley tot backpack, Travelbags.nl heeft ze allemaal!

Waarom Travelbags?

Iedereen heeft weleens een koffer nodig voor zijn reis naar een verre droombestemming. En wat is nu een vrouw zonder een mooie handtas? Of je nu op zoek bent naar een koffer, handtas of laptoptas..zit je helemaal goed bij Travelbags.nl. Travelbags heeft het grootste online aanbod in koffers en tassen van heel Nederland. Het aanbod bestaat uit verschillende categorieën: koffers, trolleys, reistassen, schooltassen, handtassen, rugzakken en accessoires. 

Het assortiment

Travelbags.nl heeft vele grote merken zoals Calvin klein, Bjorn borg, Michael Kors en Samsonite in haar assortiment. Verder zijn er ook vele andere bekende merken maar ook minder bekende merken tassen en koffers te vinden. Door het brede aanbod van Travelbags.nl vind iedereen een koffer of tas die hij/zei nodig heeft. De laatste trends op het gebied van koffers en tassen worden door Travelbags op de voet gevolgd, hierdoor is het aanbod altijd hip en van  deze tijd. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe koffer of tas, zal ik zeker is een kijkje op Travelbags.nl wagen!

De service van travelbags.nl

Travelbags.nl gaat naast haar brede assortiment een stapje verder waar de rest stopt.. haar service is namelijk te beoordelen als helemaal top. Indien je voor 23:59 besteld heb je je bestelling al de volgende dag in huis! hiernaast is de verzending, ruilen en retourneren altijd helemaal gratis. Indien je graag eerst een koffer of tas in het echt wilt bekijken is dit ook mogelijk, Travelbags.nl heeft namelijk 2 mooie fysieke winkels in Hardenberg en Zwolle. In deze winkels kunt u rustig een kijkje nemen en de perfecte tas of koffer kiezen die bij u past.

Bekijk
sale
Stefan

Afstudeerstagiair bij Aldoor | schrijft vanuit het Aldoor HQ

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!