Unisportstore - de voetbal specialist

Unisportstore-devoetbalspecialist

Unisportstore kwam in 1995 tot leven in Denemarken, waar voetbal destijds nog een kleine sport was. Het bestaan van het bedrijf werd afgetrapt in een klein appartement in het Deense Skydeb. De webshop heeft zich sinds die tijd voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van de nieuwe voetbal producten. Dit zijn bijvoorbeeld voetbalschoenen, voetbalshirts. Alles wat met voetbal te maken heeft kunt u vinden op de website van Unisportstore. Het is de grootste online voetbalwinkel van de wereld met dagelijkse bezorging aan huis.

Straatvoetbal

De bekendste merken die Unisportstore verkoopt zijn Monta, Adidas, Nike en Puma. Monta is het merk dat zich vooral richt op straatvoetballen en op straatvoetbalschoenen. Het straatvoetballen wordt steeds populairder. Straatvoetbal is een persoonlijke expressie. Het gaat over geen angst tonen en respect opeisen door je tegenstander uit te dagen met de vaardigheden en techniek waarover je beschikt. Straatvoetbal is uitgegroeid tot een van de meest inspirerende voorbeelden van hoe sport ondersteuning en versterking biedt. Met een straatvoetbal en straatvoetbalschoenen van Monta komt straatvoetballen het best tot zijn recht.

Merken met historie

Het merk Adidas gaat heel lang mee in de voetbal wereld vanaf 1954 is Adidas begonnen met het sponsoren van het Duitse voetbal team en vanaf toen is het merk bekend geworden. Het merk is vooral bekend geworden omdat de noppen van de voetbalschoen verwisseld konden worden. Adidas sponsort momenteel veel bekende voetbalclubs. Nike is sinds de jaren negentig sponsor geworden van het Braziliaanse voetbalteam vanaf toen is het bedrijf in de voetbalwereld erg bekend geworden. Het merk verkoopt onder andere voetbalschoenen, voetballen, voetbal sokken, voetbaltenues en scheenbeschermers. Nike blijft continue vernieuwen op het gebied van nieuwe producten in de voetbal wereld. Zo kijken ze elke dag hoe ze de voetbalschoen nog comfortabeler kunnen maken  en wat ze er aan kunnen doen dat er zo weinig mogelijk mensen geblesseerd raken. Neem dus eens een kijkje in de outlet van Unisportstore.

Bob

Liep stage bij Aldoor | studeert small business en retail management op de Avans hogeschool in Den Bosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!