Van Bommel - schoenen uit Breda

VanBommel-schoenenuitBreda

Eeuwenoude tradities en vakmanschap in een modern jasje. Dat is kenmerkend voor het ontwerp, de productie en de winkels van Van Bommel.

Eerste winkel in Breda

In Breda stond in 1734 de eerste winkel en dat zijn er nu drie. Veel gerenommeerde schoenzaken in binnen en buitenland verkopen Van Bommel schoenen. Inmiddels staat de negende generatie aan het roer. Reinier en Pepijn van Bommel zijn verantwoordelijk voor de productie en verkoop. Floris van Bommel is een van Nederlands top designers als het gaat om luxe, modieuze, eigentijdse schoenenmode.

Een eigen online shop

Ook heeft van Bommel een webshop waar je de prachtige dames en herenschoenen kunt bestellen. Naast de van Bommel en de Floris van Bommel collecties verkopen de winkels en de webshop ook andere gerenommeerde merken als Santoni, Greve, Timberland, Wolky, Paul Green, Panama Jack, Giorgio, Footnotes, Peter Kaizer enzovoort. Van Bommel heeft een ruime keuze aan stijlen als klassiek, modern, chique, streetwear, vrouwelijk, elegant en comfortabel. Wat modellen betreft kun je kiezen uit hoge en lage laarsjes, veterschoenen, gesp schoenen, bootschoenen, sneakers, sandalen, slippers, pumps, ballerina's, instappers, mocassins, brogues, espadrilles en Chelsea laarsjes.

Schoenen van Italiaan leer

Bij van Bommel gebruiken ze alleen de allerbeste, soepelste Italiaanse leersoorten voor hun schoenen van superieure kwaliteit. De recente innovatieve technologische ontwikkelingen zorgen voor een uiterst comfortabele leest. Het prachtige uiterlijk, de perfecte afwerking, de bijzondere details en verrassende bewerking en prints geven een bijzondere stijl en allure aan het merk van Bommel. Evenals de warme bruintinten, chique zwart en grijs, de ontelbare heldere kleuren en zachte pastel tinten. De schoenen worden grotendeels met de hand gemaakt door vakbekwame en zeer ervaren handwerklieden. Mooie bijpassende tassen en riemen maken je outfit compleet.

Van Bommel is een goed voorbeeld van hoe een bedrijf uit kan groeien door het benutten van de opgedane ervaring en deze door te geven aan de volgende generatie, een goede samenwerking, het openstaan voor nieuwe ontwikkelingen in de technologie en in de modebranche en tegelijk het koesteren van de authentieke, eigen stijl die zo kenmerkend is voor Van Bommel.

Bekijk
outlet
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!