vtwonen - boordevol inspiratie voor je huis

vtwonen-boordevolinspiratievoorjehuis

Heb je een nieuw huis gekocht, gehuurd of is je interieur toe aan vernieuwing? Laat je dan eens inspireren door de specialisten van vtwonen. Zij brengen je de laatste trends, handige tips en wijzen je de weg om een goed en compleet plaatje te krijgen van het interieur dat bij je past en dat de juiste sfeer creëert. Dit doen ze niet alleen met een magazine, maar ook met een tv show, woonbeurzen en een online woonwinkel. 

Magazine

Het maandelijkse magazine van vtwonen is een van de bekendste bladen van ons land als het gaat om stijling en interieur. Met een fraaie vormgeving en een degelijk boekwerk dat maandelijks tot wel 200 pagina's kan bevatten is dit magazine echt een cadeautje waarmee je eens lekker in een grote fauteuil gaat zitten. De interieur voorbeelden en foto reportages geven je goede voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.

TV show

Als TV kijken meer jouw ding is als het gaat om opnemen van inspiratie dan ben je bij de serie van vtwonen aan het juiste adres. Elke zondagavond op SBS6 nemen Viktor Brand en een heel team van de beste stylisten een huis onder handen. Ze helpen mensen de juiste stijl te ontdekken, plaatsen de meubels en kleden het leuk aan met allerlei accessoires. Een uitzending gemist? Dan kun je die altijd op de website terugkijken.

featuredimgvtwonentafelblogimage27gif
featuredimgvtblogimage28jpg
featuredimgvtwonenwerkenblogimage29jpg
featuredimgVTWonenWoonkamerblogimage30jpeg

Woonbeurzen

Als je naast het magazine en de tv show nog verder wilt gaan, en behoefte hebt aan nog meer beleving, dan is het zeker aan te raden om eens naar de vt wonen & design beurs te gaan. Hier zorgt vtwonen samen met een aantal stylisten, ontwerpers, interieur experts en andere partners voor vele vierkante meters aan woonbeleving. Hier kun je de items en materialen bezichtigen en voelen.

Woonwinkel

Als centraal punt van de vtwonen inspiratie en beleving dient de online woonwinkel en website van vtwonen. Hier vindt je de items uit het magazine en show terug en kun je ze gemakkelijk bestellen. Ook heb je er DIY (doe het zelf) tips en krijg je een overzicht van de gebruikte artikelen per aflevering. In deze woonwinkel het je dus de leukste accessoires en meubels van dit moment om jouw huis helemaal de juiste sfeer te geven. En wat natuurlijk extra leuk is, is dat in de vtwonen sale outlet alles ook nog eens flink afgeprijsd is. 

Bekijk
sale
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!