Wehkamp - online warenhuis

Wehkamp-onlinewarenhuis

Wehkamp is een van Nederlands bekendste online warenhuizen. Dit Nederlands online warenhuis is een groot succes. Je kunt alles krijgen bij de Wehkamp van elektronica tot tuinmeubelen. Er zijn producten die jou verzorgen, zoals gezichtsverzorging en ontharingsapparaten en er zijn producten die je huis verzorgen zoals stoomreinigers en stofzuigers. Ik hoor je al denken; klinkt leuk veel verschillende producten allemaal bij een winkel maar hoe kan ik daar iets vinden? Hier hoef jij je geen zorgen over te maken, zoek je een naaimachine maar heb je geen idee welk merk dan zoek je handig via de site op producten. Weet wel welk merk je wilt? Dan kun je op Wehkamp.nl ook makkelijk op merk zoeken.

Veel meer dan een webshop

Heb je gewoon even zin om bij te lezen over de laatste mode? Ook dit kan bij Wehkamp. Er wordt een online magazine uitgegeven met verhalen van de Wehkamp vloggers. Duidelijke compacte artikelen over de laatste trends en er zijn korte filmpjes waarin tips worden gegeven over bijvoorbeeld welke jeans het meest geschikt is voor jouw lijf of welk model jurkje je mooi zou staan. Wehkamp is een all-round online warenhuis geworden en er worden zelfs tips gegeven die niets meer met de producten te maken hebben. Een voorbeeld hiervan zijn de tips over ‘actief’ blijven tijdens je zittende werkdag.

Whkmp's OWN stijlvol en doordacht

Bij Wehkamp worden vele verschillende merken verkocht. Daarnaast heeft Wehkamp ook nog een eigen uniek huismerk. Dit is het Whkmp’s OWN merk. Whkmp’s OWN is een stijlvol en doordacht merk van hoge kwaliteit zodat het meerdere seizoenen gedragen kan worden. Er is onder andere een basislijn, een lijn om onder te slapen en een sportlijn van het merk.

Alles online

Wehkamp is een winkel die alleen online bestaat en dus geen vestigingen heeft. Alles wordt online besteld en thuis bezorgd. Wil je jouw nieuwe producten liever zelf ophalen? dan kan dit bij de DHL Parcelshop of het Parcelstation. Deze punten zijn strategisch gekozen waardoor de kans groot is dat je er toch al in de buurt komt, super handig! Ben je niet tevreden over je aankoop dan kun je deze gewoon helemaal gratis terugsturen. Twijfel je over je nieuwe aankoop? Dit kan gebeuren, er is geen haast je kunt je aankoop maar liefst 14 dagen uitproberen.

Bekijk
sale
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!