Zalando - schoenen en kleding

Zalando-schoenenenkleding

Zalando is tegenwoordig niet meer weg te denken en iedereen is er gewend aan dat je bij dit bedrijf alles op het gebied van mode kunt kopen. Zalando is een bedrijf dat de afgelopen jaren snel gegroeid is en vandaag de dag is het een van de meest complete webshops binnen Europa. De online winkel is in 2008 opgericht en na twee jaar, in 2010, werd zij al marktleider voor online schoenenverkoop. 

Terugsturen geen probleem

Mijn eerste gedachte was; daar heb je weer een nieuwe webshop daar hebben we er al genoeg van in de wereld. Maar Zalando is anders en veroverde snel de harten van vele Europeanen. De pakketten worden na bestelling snel verpakt en verstuurd waardoor je niet lang op de nieuwe broek, jasje of hoed hoeft te wachten en zo kun je er snel de show mee stelen. Een voordeel van Zalando in zijn begindagen in vergelijking met andere webshops is dat je de producten die niet aan je verwachtingen voldoen gratis terug kunt sturen. Dit was in die tijd bij nog lang niet alle webshops zo goed geregeld. Er is ook geen gezeur dat indien je één item gratis terug wilt sturen je meteen je hele bestelling terug moet sturen. Als jij drie dingen bestelt en je besluit er één terug te sturen is dit geen probleem en blijft dit kosteloos. 

Online schoenenwinkel

Zalando is begonnen met de verkoop van schoenen en daar hebben ze er nog steeds veel van. Nog steeds bestaat de helft van het assortiment van het bedrijf uit de verkoop van schoenen. Dus heb je een echte voorliefde voor schoenen? Dan kun jij je helemaal uitleven op Zalando. Dus ga dan maar een snel een kijkje nemen als je durft. Via Aldoor kun je meteen zien op welke schoenen de hoogste kortingen zitten. 

Voor iedereen een passende outfit

Maar Zalando heeft natuurlijk veel meer dan alleen schoenenBen jij op zoek naar een outfit voor je sportieve activiteit? Dan ben je bij Zalando zeker ook aan het juiste adres. En dan bedoel ik niet alleen voor je nieuwe hardloopshirtje maar ook je nieuwe bikini of zwembroek of je nieuwe outfit voor op de piste. Zalando heeft een brede keus aan sportkleding voor vele verschillende sporten. In deze blog is niet genoeg plaats om aan te halen wat er allemaal te verkrijgen is bij Zalando daarom raad ik je aan om snel zelf een kijkje te nemen.

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!